Jäsenen valintaperusteet

Yhdistykseen voidaan hyväksyä jäseniksi ammattikuvataiteilijoita, jotka käyttävät työmenetelmänään kivilitografiaa. Valinnan tekee yhdistyksen hallitus. Jäsenyyttä haetaan portfoliolla, johon sisältyy vapaamuotoinen hakemus, vähintään viisi teoskuvaa sekä ansioluettelo. Hakemuksen voi toimittaa ympärivuotisesti. Hallitus käsittelee sen seuraavassa kokouksessaan. Päätöksestä ilmoitetaan kirjallisesti hakijalle. Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä myös maallikkojäsen, joka voi ja haluaa tukea ja edistää kivilitografiaa. Tällaisia ovat esimerkiksi tutkijat tai muut taidekentän toimijat, joilla on hyvä tuntemus litografian alalta. Jäsenetuna on mahdollisuus osallistua jäsenhintaan yhdistyksen järjestämille kivilitografian kursseille. Lisäksi yhdistys järjestää yhteisnäyttelyitä ja toimittaa jäsenille ajankohtaista informaatiota sisältävän jäsenkirjeen muutaman kerran vuodessa.

Jäsenet

Aijasaho, Sari